Inför Västerås 28-29/10

Mer info här!

 

Tävlingen hålls  båda dagarna i Kristiansborgshallen, Sångargatan 1 i Västerås. http://www1.vasteras.se/carlforsska/om-carlforsska/hitta-hit.shtml

Se till att vara i god tid då ronder enligt reglementet kan starta en kategori en timme före utsatt tid.

Insläpp sker 08.30. Entrén är 120: – för vuxna och 60: – för barn 6-16år. Swish 1234571410.

Parkering på skolans innergård. Den är nu under ombyggnad varför det är lite ont om parkeringar. Det finns en grusplan att parkera på andra sidan Vasagatan (den väg de flesta kommer in) samt parkeringar vid badet och innan infarten till skolgården. Vi kommer att ha parkeringsvärdar på plats för att hjälpa er med parkering.

Det kommer att finnas servering i hallen där ni kan köpa kaffe, smörgåsar, fikabröd, varm korv, toast och läsk. Det kommer också att finnas grillar utanför hallen där ni kan köpa hamburgare och drycker. Lagledarmöte båda dagarna kl 09.30. Lagledarmöte inför Slow ca kl, 18.00 på söndagen.

Musiken ska vara inskickad senast 26/10. Det är lämpligt att respektive dansskola ansvarar för inskickandet. Musikfilen ska t.ex. heta 152 Jonathan Isaksson där 152 är startnummer enligt startlistan på dans.se För att döpa om din fil till rätt namn på PC: höger klicka på filen välj sedan byt namn och skriv i start nr och namn.