Inför Västerås 18/2

Mer info här

Tävlingarna hålls i Bombardier Arena Vasagatan 89, Västerås.

Insläppet sker som vanligt kl. 08.30. Dansare samt anmälda lagledare passerar in via dansarinsläppet, entré C och övrig via publikentrén, entré A (huvudentrén).

Entrén är 120: – för vuxna och 60: – för barn mellan 6 och 16 år. Swish 1234571410.

Tävlingen kommer att starta kl.10.00 med Discofreestyle. Därefter är ordningen Singel, Grupp och Par. Hålltider kan ni utläsa av rondschemat och vi hoppas kunna vara klara senast vid 19.15. Naturligtvis hänger sluttiden på in och utgångar mellan ronder och heat, så lagledarnas roll är viktig, trots att dansarna bör vara vana och rutinerade. Dansarna ska veta när det är deras tur och kan gå in på golvet utan att vänta på att numret ropas upp. Se att dansarna är på plats, vid rätt golv och i god tid före sin rond.

Vi vill också att ni ber era dansare att städa upp efter sig i omklädningsrummen och på tävlingsarenan efter tävlingens slut och att ni som lagledare kollar av detta innan hemfärd. Det finns alltid gott om papperskorgar att kasta sina matrester i så var snälla att hjälpa till med detta så att det blir ett trevligt arrangemang både för deltagare och arrangör.

Mat o Parkering
Det finnas en servering i hallen där ni kan köpa varm mat, kaffe, smörgåsar, fikabröd, varm korv och läsk m.m. Det kommer också att finnas grillar utanför arenan vid dansarentrén (Entré C) där ni kan köpa hamburgare och drycker. Dessutom kommer föreningen som vanligt att ha en egen kiosk vid entré C med ett brett utbud av korv, toast, kaffe, läsk, smörgåsar, fikabröd, frukt, godis m.m. till mer förmånliga priser.

Det finns gott om gratis parkeringar i anslutning till hallen.