Inför tävling i hiphop, slow, mm i Stockholm 14/5

Mer info här.

Plats: Eriksdalshallen, Ringvägen 70, Stockholm

Entré: Barn 6-16 år: 60 kr, Vuxen: 120 kr

Tävlingen kommer att hållas i Eriksdalshallen på Södermalm. Det går enkelt att ta sig dit med tunnelbana till station Skanstull – endast ett par minuter från Centralstationen.

Om man åker bil kan det vara bra att räkna med lite extra tid för parkering. Parkeringen i anslutning till arenan är inte stor, men det går att parkera på bostadsgator runt omkring samt i parkeringshus/garage på Götgatan och Ringvägen.

Vi kommer att kunna ta emot betalning i entrén med Swish, kort och kontanter. Man får gärna betala med Swish i förväg och visa upp betalningskvittensen i kassan. Inträdet är 120 kr för vuxna och 60 kr för barn samt 40 kr för program.

Swish:  123 089 8734 (Kindahls Dansskola)   Ange referensen:  ”Tävling

I anslutning till hallen så finns en restaurang/cafeteria där det går att handla lättare förtäring, mackor, fika, dricka m.m. Annars så finns storstadens utbud ett par hundra meter från arenan för allt vad man kan tänkas behöva äta under dagen.

I övrigt är det bra att tänka på att inte ta med nötter till arenan och att inte använda hårspray inne i själva tävlingshallen med hänsyn till allergiker.

Vi är även tacksamma om alla ser till att hålla snyggt och plocka upp efter sig så att vi alla kan få en så trevlig upplevelse som möjligt.