Inför STHLM DanceCup 10/3

Mer info här!

Tävling: STHLM DanceCup 2018 – Challengertävling i HipHop, Slow och Engelsk Freestyle

Plats: Pershagenhallen – Trollsjövägen 2 Södertälje

Tid: Lördag 10 Mars

Entré: Ni betalar er entré via swish till nummer 1230928908. Vi kommer att försöka undvika hantering av kontanter så långt det går denna tävling.

Publik: Vi har ett begränsat antal sittplatser på läktaren så vi ber att endast betalande publik använder dessa. Vi kommer att ha bänkar framför dansgolvet för dansare att sitta på. Vänligen reservera inte platser på läktaren.

För dansarna: Omklädningsrummen är fria att använda som man vill. Killar kommer att ha ett eget separat. Tänk på att inte använda hårspray inne i hallen. Ta med så lite värdesaker som möjligt.

För lagledare: Lagledarborden kommer att vara numrerade och ni får veta i entrén när ni kommer vid vilket bord er dansskola ska vara. Lagledartäffen kommer att vara kl 09.30. Självklart bjuds ni på fika under dagen.

Parkering: Ni parkerar enklast precis utanför hallen på skolans parkeringsplatser.

Hallen: Hallen är något mindre än vad vi är vana vid så vi kommer alla att få samsas om platsen i omklädningsrum och på läktare. Vi ska göra vårt yttersta för att alla ska få en så bra upplevelse av tävlingen som möjligt. Det blir trångt men mysigt!

Övrigt: Det kommer att finnas en mindre cafeteria med enklare förtäring (fika). Vi rekommenderar att man tar med egen mat då det är dåligt med restauranger och affärer i närområdet. INGA NÖTTER FÅR TAS MED I HALLEN!

Tävlingen kommer att livesändas via SDL-play här:
https://sdoplay.solidtango.com/
Maila namn på era lagledare till info@sthlmdancrecrew.se senast Torsdag 8/3.