Inför rikstävling hiphop i Mora 2/9

Mer info här!

 

Tävlingsplats/adress:Unihoc Arena, adress Bryggerivägen 15, 792 37 Mora

Parkeringsvakter kommer att finnas att hjälpa bussar till anvisad plats för avstigining vid Unihoc arena, därefter måste bussarna åka till Hemus parkeringen. (Mora skidstadion) Parkering för privatbilar finns utanför Unihoc arena, om det blir fullt så hänvisar vi till bilparkering på Hemus parkering (Mora skidstadion)

Dansare/lagledare och publik har varsin ingång. Vid publikingången finns det möjlighet att betala med kort eller swish, om ni betalar kontant så ta gärna med er jämna pengar. Entrépris: Vuxen 120 kr, Barn 6-16 år 60 kr, barn tom 5 år gratis Swishnummer för Entré: 123 005 51 03 (M&M dansskola AB)

Strykningar ska göras innan lagledarmötet kl. 09:00, och helst innan tävlingsdagen.

Det finns ett separat kill omklädningsrum – och flera tjejomklädningsrum. Vid entren så finns det funtionärer som visar er tillrätta. Vi vill att dansarna använder den toalett som finns i anvisat omklädningsrum i möjligaste mån.

Vi kommer under tävlingsdagen grilla hamburgare utanför cafeterian (utomhus). Som alternativ till detta kommer vi att sälja Nasigoreng som är stekt på Mureka under lunchtid.

Det finns möjlighet att köpa gott fika samt smörgåsar, korv och toast i cafeterian. Kortbetalning och swish finns, om ni har kontanter så betala gärna med jämna pengar.

OBS! Eftersom det finns allergiker ber vi er att ej ta med nötter in i arenan. OBS!

M&M dansskola och M&M danceteam önskar er hjärtligt välkomna till Mora!