Inför konstnärligt i Vallentuna 16/9

Mer info här!

Hitta hit: Tävlingen hålls inne i Vallentuna Teater, Gymnasievägen 4, Vallentuna. Ingång för både tävlande och publik är från Gymnasievägen var det står Vallentuna Teater.
Biljetter kan betalas kontant eller med Swish. Det finns flera bankautomater på andra sidan tågskenorna i Vallentuna centrum
Konstnärliga dansen startar kl.10.00, övningsutrymme finns i ändan av korridoren som ska prioriteras för uppvärmning och övning. Lämna inte väskor där, gör inte heller er make-up eller frisyrer i träningssalen. Det finns speglar i omklädningsrummen. Ingång för tävlingsdansarna är bakom scenen vid trappan vid huvudingången.
Discon startar kl. 17.00, Vi har en stor övningshall som finns i ändan av korridoren och öppnas kl. 15.00. Omklädningsutrymmena finns till höger i korridoren. Tävlingen är inne på Vallentuna Teater. Ingång för tävlingsdansarna är bakom scenen vid trappan vid huvudingången. Utgång för discodansarna från scenen är nerför trappan till publiken och ut till korridoren.
Vi har två separata lagledarträffar ca 30 min före start för konstnärlig dans och disco i allrummet bakom scenen.

Parkering:
Bästa parkeringen är infartsparkeringen på Åby gata norr om gymnasiet. Kör via centrum (Banvägen) längs andra sidan om järnvägen. Observera att de parkeringar som finns närmast gymnasiet är tidsbegränsade och kan vara reserverade. Buss parkeras lämpligt över dagen vid Ishallen, Parkvägen 1.

Mat o förtäring:
I vår kafeteria kommer det att finnas lättare förtäring för alla dansare och publik! Ni är välkomna att betala med kontanter, bankkort eller via Swish.
Flera restauranger finns inom 100-200 meter från Teatern.

OBS! Förbjudet att äta nötter inomhus!
Vi har dansare med luftburen nötallergi. Inga kakor, bullar, godis eller bröd i vårt cafe’ eller på lagledarbordet kommer att innehålla nötter.

Informera även föräldrar och elever att det är förbjudet att använda hårspray så att de gör det hemma före de anländer till tävlingen eller ute.


Bankomat/mataffär:
I Vallentuna centrum, som ligger på andra sidan järnvägen ca 50 m bort, finns bankomat, mataffärer etc.

Tävlingsarrangör:  Showdansskolan FLEX, mail@dansflex.com