Inför konstnärlig tävling i Vallentuna 29/4

Musik: Vi vill få musiken för konstnärlig dans skickad till mail@dansflex.com SENAST onsdagen 26/4 men skicka gärna före om ni hinner. Dansskolan ska samla in och skicka musiken så att dansskolorna/lärarna vet att musiken är skickad. Filen ska skickas till mail@dansflex.com. USB kan användas som backupsystem. (Det är viktigt att man har backup CD skiva eller USB med sig till tävlingen)

Hitta hit: Tävlingen hålls på Vallentuna Teater, Gymnasievägen 4, Vallentuna. Ingång för både tävlande och publik är från sidoingången var det står Vallentuna Teater.

Inträde: 120,-Vuxna/60,- för ungdom 6-15 år, betalning tas emot med kontanter eller Swish.

Parkering: Bästa parkeringen är infartsparkeringen på Åby gata norr om gymnasiet. Kör via centrum (Banvägen) längs andra sidan om järnvägen. Observera att de parkeringar som finns närmast gymnasiet är tidsbegränsade och kan vara reserverade. Buss parkeras lämpligt över dagen vid Ishallen, Parkvägen 1.

Mat o förtäring: Mat o förtäring: I foajen kommer det att finnas många godsaker för alla dansare och publik! Varmkorv, smörgåsar, frukt mm. Du är välkommen att betala med kontanter, bankkort eller via Swish.
Vi har dansare med luftburen nötallergi. Inga kakor, bullar, godis eller bröd i vårt cafe’
Informera även föräldrar och elever att det är förbjudet att använda hårspray så att de gör det hemma före de anländer till tävlingen eller ute.

 

Kontakt: Vid akuta ärenden och frågor kontakta Maria von Hertzen:
Mobil: 0739-35 89 10
Mail: mail@dansflex.com