Inför FLEX Star Cup 17/3

Mer info här!

Varmt välkomna till

FLEX STAR CUP
Challengertävling i konstnärlig dans och disco silver och guldklass 17.3.2018 

Information om tävlingen:

Hitta hit:

Tävlingen hålls i Tellushallen, Gymnasievägen 4, Vallentuna.

Entre:

Kan betalas kontant eller med Swish. Det finns flera uttagsautomater på andra sidan tågspåret i Vallentuna centrum om ni vill betala kontant.

Parkering:

Bästa parkeringen är infartsparkeringen på Åby gata norr om Vallentuna Gymnasiet. Kör via centrum (Banvägen) och stationen och in till höger, mot vårdcentralen Korallen. Observera att de parkeringar som finns närmast Vallentuna Gymnasiet är tidsbegränsade och kan vara reserverade. Buss parkeras lämpligt över dagen vid Ishallen, Parkvägen 1.

Träningssal:

Det finns en lite mindre spegelsal där dansarna kan värma upp och öva på sina program. Då den inte är så stor så undanber vi väskor, sminkning m.m. Låt träningssalen prioriteras för dans.
Publik

Det finns inte så många sittplatser. Därför ber vi publiken att inte reservera platser med väskor m.m. utan låt platserna rotera fritt för de som vill titta på tävlingen.Viktigt är att ingen sitter i trapporna vilket brandmyndigheterna kräver.

Lagledarmöte:

Vi har två separata lagledarträffar ca 30 min före start för konstnärlig dans och disco.

Mat o förtäring:

Vi har en cafeteria med lättare förtäring, såsom toast, sallader, korv, smörgåsar och fika. Här kan du betala kontant, med kort eller swish. Det finns även restauranger inom 100-200 meter.

OBS! Förbjudet att äta nötter inomhus!

Vi har dansare med luftburen nötallergi. Vi får inte heller spraya hårspray inomhus, gör det innan tävlingen hemma eller utomhus.

För er som tävlar i konstnärlig dans:

Musik:

Vi vill få er musik skickad till mail@dansflex.com SENAST onsdagen 14/3 men skicka gärna före om ni hinner. Dansskolan är ansvarig för att samla in och skicka musik för samtliga av sina dansare. Filen ska heta tex. 156 Maria Donner ( 156 är mitt startnummer enligt bifogad startlista) För att döpa om din fil till rätt namn på PC: högerklicka på filen välj sedan byt namn och skriv i start nr och namn. För att döpa om din fil på Mac: klicka på filen två gånger med ett litet mellanrum, alt högerklicka på filen klicka på visa info gå in på namn och filtillägg.

När du skickar din fil föreslår vi att använda er av ett överföringsprogram tex.https://sprend.com/ eller något annat filöverföringsprogram så riskerar ni inte att er fil är för stor eller att kvalitén på låten blir sämre.

För att skicka en fil via https://sprend.com/  Starta programmet genom att klicka på länken
Dra och släpp filen på hemsidan eller tryck på bläddra och leta reda på din fil på din dator.

För att skicka en fil via https://sprend.com/  Starta programmet genom att klicka på länken
Dra och släpp filen på hemsidan eller tryck på bläddra och leta reda på din fil på din dator.

Det är viktigt att ni har backup med musiken på ex mobilen.

 Tips på boende (för er som reser långt):

Vallentuna Sporthotell www.sporthotell.se ca 500 meter från tävlingshallen. Såstaholm Hotell och konferens www.sastaholm.se ca 7 km från tävlingshallen. Scandic i Täby www.scandichotels.se söder om Vallentuna ca 2 mil från tävlingshallen. Scandic i Upplands Väsby www.scandichotels.se/upplandsvasby väster om Vallentuna ca 1,2 mil från tävlingshallen.

Kontakt:  Vid akuta ärenden och frågor kontakta Showdansskolan FLEX

Mobil: 0739-35 89 10

Mail: mail@dansflex.com

Vi ser fram emot en rolig och trevlig tävling!                          

Flex Star Cup, Challengertävling i konstnärlig dans och disco är sanktionerad av SDO och arrangerad av Showdansskolan FLEX i samarbete med Föreningen FLEX.