Inför Flex Dance Cup i Vallentuna 11/2

Mer information

 

Musik: Vi vill få musiken för konstnärlig dans skickad till mail@dansflex.com SENAST onsdagen 8/2 men skicka gärna före om ni hinner.

Filen ska heta tex. 156 Maria Donner ( 156 är mitt startnummer enligt bifogad startlista)

När du skickar din fil föreslår vi att använda er av ett överföringsprogram tex.https://sprend.com/ eller något annat filöverföringsprogram så riskerar ni inte att eran fil är för stor eller att kvalitén på låten blir sämre.

DANSSKOLAN SKA  SAMLA IN OCH SKICKA MUSIKEN SÅ ATT DANSSKOLORNA/LÄRARNA VET ATT MUSIKEN ÄR SKICKAD.

Filen ska skickas till mail@dansflex.com
USB kan användas som backupsystem. (Det är viktigt att man har backup CD skiva eller USB med sig till tävlingen)

Hitta hit: Tävlingen hålls i Tellushallen, Gymnasievägen 4, Vallentuna. Ingång för både tävlande och publik är från huvudingången till Tellushallen mot centrum var tåget normalt går.

Övningshall finns, dock inte stor, informera era dansare att de inte ska klä om sig eller sminka sig där, de tävlande för konstnärlig dans har företräde i övningshallen eftersom de tävlar först. Discodansarna ska inte heller öva inne i hallen så länge tävlingen i konstnärlig dans pågår för att inte störa de som tävlar i konstnärlig dans.

Vi har två separata lagledarträffar för konstnärlig dans och disco.

OBS! Roslagsbanan är ur bruk på grund av utbyggnad , istället finns det ersättningsbussar! Gå in på sl.se eller ResiStockholm för tidtabeller.

Parkering: Bästa parkeringen är infartsparkeringen på Åby gata norr om gymnasiet. Kör via centrum (Banvägen) längs andra sidan om järnvägen. Observera att de parkeringar som finns närmast gymnasiet är tidsbegränsade och kan vara reserverade. Buss parkeras lämpligt över dagen vid Ishallen, Parkvägen 1.

Mat o förtäring: Vi erbjuder förbeställning av pastasallad: kycklingsallad eller fetaostsallad. Det går även att välja att få salladen utan pasta om så önskas. Pris 50kr.

Gemensam beställningslista mailas till info@foreningenflex.se senast fredag 3/2 och betalas gemensamt från respektive dansskola senast måndagen den 6/2 till plusgiro 291481-0 (Showdansföreningen Flex). Biljetter för att hämta ut salladen delas ut till respektive dansskolas lagledare.

I vår kafeteria som är överst vid läktaren inne i hallen kommer det att finnas många godsaker för alla dansare och publik! Toast, varmkorv, smörgåsar, frukt mm. Du är välkommen att betala med kontanter, bankkort eller via Swish.

OBS! Förbjudet att äta nötter inomhus!

Vi har dansare med luftburen nötallergi. Inga kakor, bullar, godis eller bröd i vårt cafe’ eller på lagledarbordet kommer att innehålla nötter. Informera även föräldrar och elever att det är förbjudet att använda hårspray så att de gör det hemma före de anländer till tävlingen eller ute.

Bankomat/mataffär: I Vallentuna centrum, som ligger på andra sidan järnvägen ca 50 m bort, finns bankomat, mataffärer etc.