Inför Edge Dance Cup Rising Star i Uppsala 21/4

Varmt välkomna till Edge Dance Cup Rising Star i Uppsala lördag 21 april 2018

Våren har tagit sitt grepp om hela landet och det är dags för terminens sista Rising Star! Hoppas att ni är lika taggade som vi är! Vi ser verkligen fram emot att heja fram alla duktiga dansare!

Tävlingen arrangeras på Fyrishov, Idrottsgatan 2 Uppsala. Mer information om hallen hittar ni på hemsidan, fyrishov.se.

Parkeringar

Det finns parkeringar på båda sidorna om Fyrishov. Det finns en på ”Fyrisån‐sidan” och en på sidan mot den nya hallen. Blir det fullt på de parkeringarna så kommer Fyrishov att öppna upp för fler på deras ”eventparkering” – följ då bara skyltarna mot campingen.

Entréer

Ingångarna till A‐hallen heter 1, 2, 3, 4. Omklädningsrummen ligger på källarplan.
Eftersom Fyrishov är en stor arena med många gångar och trappor och våningsplan så är det viktigt att ni meddelar era dansare att följa skyltningen.

Lagledarna ska vara anmälda till info@edgedance.se senast fredag den 20 april kl 10:00.

Det är viktigt att ni anmäler era lagledare så slipper vi tråkiga diskussioner där lagledare blir tvungna att betala för sitt inträde. Anmäl gärna också om någon av tränarna följer med samt andra medlemmar i SDO så det blir lätt och smidigt för våra entrévärdar att veta vem som ska gå in gratis. Kom ihåg att inträde till en tävling för en SDO‐medlem ska kunna styrkas med medlemskort – funktionärerna kan omöjligt känna till alla SDO‐medlemmar.

Publikentré:

Vuxna 120 kr
Ungdom 6‐16 år 60 kr
Det går bra att betala med kontanter, bankkort och Swish i entrén.

Kom ihåg-grejer!

‐ Nummerlappar kommer att finnas i kuvert på ert lagledarbord.
‐ SÄKERHETSNÅLAR!
‐ Inga efteranmälningar kan göras på tävlingsdagen
‐ Eventuella strykningar ska vara anmälda innan kl. 09.00
‐ Om man stryker sig på tävlingsdagen så stryks man från hela tävlingen

Tider:

Kl. 08:30 Entréerna öppnar
Kl. 09:30 Lagledarträff
Kl. 10:00 Tävlingsstart
Kl. 19:00 Tävlingen slut

Kom ihåg att det är lagledarnas roll att hjälpa, stötta och peppa dansarna under dagen. Självklart är det också viktigt att de tävlande är i god tid till sina ronder. Vänligen följ anvisningarna från personalen som sköter insläppen till dansgolven. Påminn och hjälp era dansare att också städa efter sig i omklädningsrummen innan hemfärd.

Sjukvård

Kom ihåg att ta med er sjukvårdsväska.

Kiosk och restaurang

På Fyrishov finns det en restaurang som håller öppet hela dagen. Restaurangen ligger inte i samma del som tävlingshallen utan man får gå ut genom publikentrén och sedan bort mot stora glasingångarna mot simhallen för att komma till restaurangen. Fyrishov har även liten kiosk öppen bredvid A‐hallen. Eftersom det inte är ”klassiska danstävlingspriser” i kiosken/restaurangen, så kan det vara bra att informera såväl dansarna som medföljande publik att kanske ta med lite extra mellanmål hemifrån.

Vi ser fram emot en härlig tävlingsdag tillsammans med er allihop!

Varmt välkomna till Uppsala önskar

Edge Dance Studios i samarbete med Edge Uppsala!